klantenservice@hollandfoodservice.nl |024-3776935 |   Direct bestellen:    Lekker Verantwoord  Internet Bestel  Klantenservice

Geef hier je e-mailadres op voor de digitale pakbon

Wat moet jij doen?
Het enige dat jij hoeft te doen is hieronder in het formulier het juiste e-mailadres en een debiteurnummer opgeven. Wij voegen het e-mailadres toe aan het mailsysteem dat vervolgens automatisch na elke bestelling je pakbon verstuurt.

Als je bestelt via ons InternetBestelSysteem dan kun je de pakbon ook terugvinden bij: Overzicht » Pakbon. Tevens staan de recente pakbonnen op de homepage aan de rechterkant.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid spelen een grote rol binnen Holland Food Service. Het digitaliseren van de pakbon past binnen ons duurzaamheidsbeleid, waarin we onder andere papiergebruik willen terugdringen. Wil je geen pakbon meer ontvangen? Dat kan ook. Geef dit door via het onderstaande formulier.

Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen met de Klantenservice via telefoonnummer: 024-3776935 of e-mailadres: klantenservice@hollandfoodservice.nl.

Vul hieronder je gegevens in:

Debiteurnummer (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Keuze