welkom@hollandfoodservice.nl |024-3776935 |   Lekker Verantwoord  Internet Bestel  Klantenservice

Evenementen & Feesten


Op Park Dekkerswald, het medisch centrum in Groesbeek, heeft Holland Food Service een vergaderlocatie / evenementenlocatie en brasserie: Kapel onder de Bogen en Brasserie De Serre.

In De Serre kun je terecht voor koffie- en theespecialiteiten, een heerlijke lunch of een hartige snack. Het assortiment is gebaseerd op gezonde, liefst lokale producten die je vitaliteit ten goede komen.
De Kapel biedt vele mogelijkheden voor het organiseren van evenementen, feesten, vergaderingen, trainingen en recepties. Het is een unieke plek met veel karakter, waar bijna alles mogelijk is! De bosrijke omgeving zorgt ook buiten de locatie zelf voor een ontspannen en natuurlijke sfeer.

De Kapel biedt ruimte voor feesten, partijen, borrels, vergaderingen en recepties tot wel 300 personen. Maar ook voor kleinere gezelschappen kan de ruimte zodanig worden ingericht dat er in een intieme sfeer feest gevierd kan worden. Tevens kan de Kapel worden uitgerust met tafels en stoelen voor een lunch, diner of buffet.

Eten en Drinken
Lekker eten en drinken is onze passie! Wij verzorgen voor iedere prijsklasse en voor elke gelegenheid een geschikt arrangement. De Kapel is voor de regio Nijmegen één van de meest sfeervolle locaties voor evenementen, feesten, partijen, vergaderingen, koffietafels, recepties en zelfs een compleet feest.

Kapel onder de Bogen kan ook bij jou op locatie een evenement of partij organiseren.

Voor de verschillende mogelijkheden en arrangementen of voor het plaatsen van een reservering kunt u altijd contact opnemen met Bas Roffel via 06-49626468, of bezoek de website.

Kapel onder de Bogen
Kapel onder de Bogen en Brasserie de Serre op Park Dekkerswald Groesbeek
Kapel Park Dekkerswald - Lokaal leten en drinken