klantenservice@hollandfoodservice.nl |024-3776935 |   Direct bestellen:    Lekker Verantwoord  Internet Bestel  Klantenservice

Passie voor zorg


Holland Food Service is dé deskundige specialist voor eten, drinken maaltijden voor de zorg. Voor de langdurige (ouderen)zorg, jeugdzorg, geestelijke gezondheidszorg (GGZ), gehandicaptenzorg en thuiszorg. Wij hebben alle producten, kennis en concepten in huis voor traditionele keukens, restaurants, huiswinkels én voor kleinschalig wonen. Daarnaast hebben wij een concept om de maaltijdservice aan huis (extramurale maaltijd) professioneel te organiseren. Wil je compleet ontzorgd worden? Dan is ons innovatieve All Inclusive concept gegarandeerd iets voor jou.

Kleinschalig wonen
Professionele zorg
Voor thuis
All Inclusive
Leverancier eten, drinken en maaltijden voor de zorg

Lekker Verantwoord voor kleinschalig wonen in de zorg

Lekker Verantwoord – voor kleinschalig wonen

Lekker Verantwoord is er speciaal voor kleinschalige woonvormen in de zorg en biedt een antwoord op de uitdagingen van nu waar iedere zorgorganisatie mee te maken heeft. In een gebruiksvriendelijke webshop kunnen uw medewerkers gemakkelijk bestellen, met realtime inzicht in de uitgaven. Daarnaast meten wij doorlopend de klanttevredenheid en voedselveiligheid. Wij bespreken uw doelstellingen op het gebied van kwaliteit, klanttevredenheid en financiën. Samen realiseren wij financiële zekerheid dankzij de door ons gegarandeerde voedingsdagprijs! Lekker Verantwoord: dat is lekker en gezond eten & drinken en alle dagelijkse boodschappen bestellen, met een optimaal proces en financiële zekerheid!

Bestelgemak, budgetgarantie, HACCP en klantbeleving
Lekker Verantwoord is een ideaal concept voor kleinschalige woonvormen, vanwege het bestelgemak, de budgetgarantie en de online gekoppelde modules voor HACCP en Klantbeleving. Het is een nieuwe manier van bestellen met een overzichtelijk (retail)assortiment met verantwoorde prijsstelling, afgestemd op alle benodigdheden voor woongroepen. Met handige foto’s en alle artikelinformatie overzichtelijk weergegeven. Je bestelt de meeste producten vandaag voor morgen en kunt tot 14:00 uur bestellen.

Creëer je eigen bestelomgeving
Bovendien kun je je eigen bestelomgeving creëren met eigen wensenlijstjes en je eigen budgetteller. Je kunt heel gemakkelijk een dagmenu bestellen, waarbij je alleen het aantal personen ingeeft en kiest of je wilt koken met verse ingrediënten of kant-en-klare maaltijden wilt gebruiken. Lekker Verantwoord geeft je een besteladvies, zodat je de benodigde producten met één druk op de knop aan je bestelling toevoegt. Lekker Verantwoord biedt je tevens inspirerende recepten, die met één druk op de knop te bestellen zijn. Allerlei tips en informatie over gezond eten, koken en hygiëne maken het online platform compleet.

Naar Lekker Verantwoord Lees de ervaringen van Pluryn met Lekker Verantwoord

Holland Food Service – voor traditionele keukens en zorgrestaurants

Als totaalleverancier voor de zorg biedt Holland Food Service je een breed assortiment voor je keuken en je restaurant.  Heb je een eigen centrale keuken voor de bereiding van maaltijden, dan zit je goed bij Holland Food Service. Want verse groenten en fruit kopen we rechtstreeks bij de veiling, direct van het land. Dankzij ons grote assortiment van hoge kwaliteit, kun je naar hartenlust variëren. Van onze ingrediënten bereid je je eigen maaltijden en behoud je je eigen identiteit.
Holland Food Service heeft ook panklare producten en kant-en-klare maaltijden (convenience), die we bereiden in onze eigen ambachtelijke productiekeuken.
Voor vlees, kip en gevogelte en vis werken wij samen met dé specialisten op dit gebied. Daarnaast hebben we een ruim assortiment kruidenierswaren en non-foodproducten. En dat alles in grootverpakking en kleinverpakking. Je geniet het voordeel van one-stop-shop: één bestelsysteem, één levering en één factuur voor je totale bestelling.

Deskundig en persoonlijk advies
Onze deskundige accountmanagers en medewerkers van de klantenservice helpen je graag. Onze service bestaat bijvoorbeeld uit het analyseren van vraagstukken binnen je organisatie op het gebied van kwaliteit, gastvrijheid en kosten door middel van quickscans. We onderzoeken de mogelijkheden van kostenreductie door proactieve begeleiding en ondersteuning bij het inrichten van uw totale proces. Denk bijvoorbeeld aan het terugbrengen van voedselverspilling.

Gemakkelijk bestellen
Ons Internet Bestel Systeem biedt je alle voordelen om je keuken of restaurant goed te managen. Bestellen is eenvoudig en gemakkelijke budgettools en managementrapportages geven het inzicht dat je nodig hebt.

Inspiratie
Verder inspireren wij je met thematische ondersteuning ter stimulering van het bijvoorbeeld restaurantbezoek of het organiseren van speciale gelegenheden zoals seizoenthema’s, feestdagen en Week van de Smaak.


Proef het gemak Maaltijdservice aan huis

Proef het gemak – maaltijdservice aan huis

De zorg verandert. Mensen blijven steeds langer thuis wonen, omdat de financiering voor volledig intramurale zorg door de overheid steeds verder wordt teruggedrongen én omdat wij hier tegenwoordig langer zelfstandig toe in staat zijn. Door het aanbieden van gecombineerde services voor mensen die zelfstandig thuis wonen, kun je prima op deze ontwikkeling inspelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het bieden van een klusservice, hulp bij de administratie, een wasservice, beauty & gezondheidsbehandelingen. Én natuurlijk een maaltijdservice of ‘tafeltje dekje’ aan huis (extramurale maaltijden).

Je eigen online platform
Wil je deze nieuwe klanten optimaal bereiken? Dat kan met Proef het gemak. Wij creëren voor je organisatie een online platform waar jouw klanten hun maaltijden en boodschappen kunnen bestellen en betalen. Onder de naam van je organisatie en in je eigen huisstijl, op een domeinnaam naar keuze of geïntegreerd in je bestaande website. Ook de andere services aan huis kun je opnemen in de eigen webwinkel.

Goed geregeld!
De klanten bestellen en betalen veilig en snel online. Proef het gemak zorgt ervoor dat de totale bestelling met maaltijden en de boodschappen op klantniveau wordt samengesteld en bij jou wordt afgeleverd.


All Inclusive voor de zorg

All Inclusive – Geen zorgen!

Holland Food Service heeft het All Inclusive-model geïntroduceerd om zorgorganisaties financiële zekerheid te bieden met een gegarandeerde kwaliteit, voedselveiligheid en klanttevredenheid. Alle activiteiten rondom de warme maaltijd, desgewenst inclusief de inzet van medewerkers kun je aan ons uitbesteden. Voor een vast bedrag per cliënt per dag is de gehele dienstverlening rondom het eten en drinken geregeld. Wij factureren geen losse producten maar alleen een vast bedrag per cliënt per dag.

Wat kunnen wij van je overnemen?
– Het verzorgen van alle eten en drinken, met de kwaliteit die jij wilt.
– Desgewenst alle medewerkers die betrokken zijn bij het eten en drinken, zoals (chef)koks en gastheren  en –vrouwen.
– Projectmanagement en klantmangement.
– Catering van events binnen je organisatie.
– Financieel risico: je betaalt altijd een vast bedrag per cliënt per dag, inclusief alle (personeels)kosten.

Het concept is modulair op te bouwen: je kiest zelf welke onderdelen Holland Food Service voor jou regelt. Alleen het eten en drinken, met of zonder personeel en een passende dienstverlening.

Duidelijke afspraken, gezamenlijke doelstellingen
We maken duidelijke afspraken over de kwaliteit van het eten en de dienstverlening, de gastvrijheid en competenties van de medewerkers en het proces. Dit moet resulteren in het behalen van jouw doelstelling op het gebied van kwaliteit en klanttevredenheid. Ook wij als leverancier, of beter gezegd samenwerkingspartner, committeren ons hieraan.