klantenservice@hollandfoodservice.nl |024-3776935 |   Direct bestellen:    Lekker Verantwoord  Internet Bestel  Klantenservice

Smaakmakers van nu


Voor horeca en catering heeft Holland Food Service verschillende oplossingen. Wij zijn totaalleverancier voor bedrijfscatering en zorgcatering. Onder ons kwaliteitslabel Holland Culinair bieden wij voor de horeca en (evenementen)catering een mooie productrange aan van  (fruit)salades, groentegarnituren, (gemaks)maaltijden, heldere en gebonden soepen en sauzen uit onze eigen ambachtelijke keuken. Daarnaast zijn we producent van private labelproducten, geheel naar jouw smaak of je eigen recept. Ideaal voor jou als catering- of horecaorganisatie, evenementencateraar of groothandel.

Onze garanties
Naast een uitstekende kwaliteit, kun je van ons meer verwachten! Wij hebben reeds 124 jaar ervaring en zijn als modern familiebedrijf betrokken bij jou en je wensen. Wij geven je persoonlijke aandacht, professioneel advies en een uitstekende service.

Professioneel totaalleverancier
Kwaliteitsmerk Holland Culinair
Private label producten
Leverancier en groothandel van eten, drinken, maaltijden voor de zorg

Holland Food Service – voor bedrijfscatering en zorgcatering

Als totaalleverancier voor bedrijfscatering en zorgcatering kan Holland Food Service je een breed assortiment bieden voor je restaurant.  Van verse producten, zoals verse groenten en fruit, vers vlees, vis en gevogelte, tot kant-en-klare componenten, kruidenierswaren en non-foodproducten. In grootverpakking en kleinverpakking. Panklare producten en kant-en-klare maaltijden (convenience) bereiden wij in onze eigen ambachtelijke productiekeuken. Voor vlees, kip en gevogelte en vis werken wij samen met dé specialisten op dit gebied. Je geniet het voordeel van one-stop-shop: één bestelsysteem, één levering en één factuur voor je totale bestelling.

Deskundig en persoonlijk advies
Onze deskundige accountmanagers en medewerkers van de klantenservice helpen je graag. Onze service bestaat bijvoorbeeld uit het analyseren van vraagstukken binnen je organisatie op het gebied van kwaliteit, gastvrijheid en kosten door middel van quickscans. We onderzoeken de mogelijkheden van kostenreductie door proactieve begeleiding en ondersteuning bij het inrichten van je totale proces. Denk bijvoorbeeld aan het terugbrengen van voedselverspilling.

Gemakkelijk bestellen
Ons Internet Bestel Systeem biedt je alle voordelen om je keuken of restaurant goed te managen. Bestellen is eenvoudig, gemakkelijke budgettools en managementrapportages geven het inzicht dat je nodig hebt.

Inspiratie
Verder inspireren wij je met thematische ondersteuning ter stimulering van bijvoorbeeld restaurantbezoek of het organiseren van speciale gelegenheden zoals seizoenthema’s, feestdagen en Week van de Smaak.


Holland Culinair voor horeca en catering

Holland Culinair – Smaakmakers van nu

Holland Culinair is producent van verse maaltijden, soepen, sauzen en (fruit)salades. Als producent van maaltijden doen wij dat vanuit onze eigen keuken, waar professionaliteit en ambacht hand in hand gaan. Of je nu op zoek bent naar een dagverse salade, een basissaus of een kant-en-klaar groentegerecht: je vindt het bij Holland Culinair. Van nauwelijks bewerkt tot direct te gebruiken. Wij leveren een constante kwaliteit zodat jij je kan concentreren op het ondernemen. De producten van Holland Culinair kun je bestellen in een gebruiksvriendelijke webshop.

Naar Holland Culinair

Producent private label voor horeca, catering en retail

Private label producten

Je wilt niet hetzelfde als je collega’s? Een uniek recept speciaal voor jouw gasten of klanten? Holland Culinair biedt de mogelijkheid tot het gezamenlijk bedenken, testen en serveren van je eigen maatwerk- en private label-producten. Dat betekent een uniek recept, speciaal voor jouw gasten! Onze culinaire adviseurs en productontwikkelingsteam verrassen je graag met de ongekende mogelijkheden. Samen met jou en je team bedenken wij recepten, organiseren wij uitgebreide testsessies en maken wij een topproduct, dat volledig voldoet aan jouw wensen en naadloos aansluit bij jouw visie en beleving. Omdat onze producten, op basis van jouw recept, een vaste kwaliteit en prijs hebben, is dit ideaal voor restaurantketens, evenementen of groothandels. Bovendien kun je drukte en pieken in je bedrijf beter opvangen. Zonder kwaliteit in te leveren, daar zorgen wij voor!

Interesse? Neem dan snel contact op met Holland Culinair voor uw eigen productontwerp of uitwerking van je idee.

Bel mij terug