klantenservice@hollandfoodservice.nl |024-3776935 |   Direct bestellen:    Lekker Verantwoord  Internet Bestel  Klantenservice

Lekker en gezond voor de consument


Holland Food Service is dé private label producent voor de retail. Onze (fruit)salades, groentegarnituren, panklare groenten, (gemaks)maaltijden, heldere en gebonden soepen en sauzen zijn van hoge kwaliteit. Alle producten worden gemaakt in onze eigen ambachtelijke keuken. Wij denken niet in losse producten maar in een concept waarmee jouw organisatie zich kan onderscheiden op het gebied van vers en gemak. Passend bij je identiteit, merk en positionering in de markt. Een hoge doorloopsnelheid, dito marge en weinig derving zijn het uitgangspunt.

logo jan linders_HPKies-Kook-Klaar-concept van Jan Linders Supermarkten
Eén van onze succesvolle samenwerkingen in de retail is met Jan Linders Supermarkten. Samen werd een nieuw concept ontwikkeld: Kies-Kook-Klaar. Hierbij kan de consument kiezen uit een groot assortiment individuele gerechten, helemaal kant-en-klaar of panklaar, om hiermee zijn maaltijd samen te stellen. Het Kies-Kook-Klaar-concept biedt de klant keuze op gerechtniveau. Bovendien kan er gemixt worden tussen vers en kant-en-klaar. Holland Food Service is de producent van zowel de koelverse kant-en-klare maaltijdonderdelen als de verse ingrediënten. Een unieke samenwerking tussen een foodservice-bedrijf en een retailer.

Casus Jan Linders
Kies-Kook-Klaar concept van Jan Linders