welkom@hollandfoodservice.nl |024-3776935 |   Direct bestellen:    Lekker Verantwoord  Internet Bestel  Klantenservice

Passie voor lekker verantwoord eten & drinken

Excellente dienstverlening en maximale service
Als deskundige leverancier, groothandel, specialist, samenwerkingspartner en producent van eten, drinken, maaltijden, voeding en aanverwante (nonfood)producten, koppelen wij onze kennis en producten enkel aan de beste kwaliteit. Met onze eigen productie en logistiek en de beste partners en leveranciers, beschikken wij over een optimaal integraal proces. Hierdoor kunnen wij een excellente dienstverlening, de lekkerste producten, een maximale service en de hoogste klanttevredenheid garanderen. Dagelijks maken zo’n 30.000 mensen in de zorg, horeca, catering en thuis gebruik van onze producten.

Voor vandaag en morgen
Holland Food Service staat midden in de samenleving. Wij geloven dat lekker en verantwoord eten & drinken een grote bijdrage levert aan een gelukkiger en vitaler leven. Eten & drinken verbindt en zorgt voor een aangenaam gevoel van welzijn. Onze jarenlange familie-ervaring (sinds 1892) vertalen wij naar de ontwikkelingen en behoeftes van vandaag en morgen. De beste producten, innovatieve smaken en bereidingen, praktische culinaire concepten, 24 uur per dag verantwoord, lekker eten & drinken en vitale keuzes: dat is Holland Food Service. Van lekker tot noodzakelijk. Van smaakvol tot gezond. Voor iedereen.

Wat kun je van ons verwachten? Onze merken 10 redenen om met ons samen te werken
leverancier groothandel eten maaltijden voeding
leverancier groothandel eten maaltijden voeding

Wat kun je van ons verwachten?


de juiste balans eten en drinkenHolland Food Service ondersteunt, adviseert en begeleidt je in het totale proces van eten, drinken en gastvrijheid. Samen met jou en je organisatie vinden wij de ideale balans tussen drie pijlers: Kwaliteit, Betaalbaarheid en Beleving. Alleen dit zorgt voor tevreden gasten en tevreden medewerkers. Het gaat daarbij om jóuw balans en die van je organisatie. Jij stelt de kaders; samen vullen wij ze in. Holland Food Service is je sparringpartner en committeert zich aan een gezamenlijke doelstelling. Of het nu gaat over het verhogen van de klanttevredenheid, het beheersen van kosten, het reduceren van voedselverspilling, de gezondheid van je klanten verbeteren met eten en drinken of het verbeteren van de medewerkerstevredenheid. Samen gaan we voor jouw succes!

Neem contact op

Daarom Holland Food Service!

10 redenen om met ons samen te werken


Passie voor food

Wij leven food. Wij zíjn food. We hebben producten en concepten voor iedere doelgroep. Van vers tot kant-en-klaar, van grootschalig tot kleinschalig, van professioneel tot thuis.

Persoonlijk en betrokken

Alles voor de klant, maar dan écht. Onze familiecultuur zie je terug in alles wat we doen. Wij zijn betrokken bij jouw organisatie, op een persoonlijke manier. Wij ondersteunen je pro-actief.

Iedereen wordt fan

Niet alleen jou, maar ook je klanten tevreden houden. Dat is onze missie. Doorlopend de klanttevredenheid van jouw gasten meten en verbeteren. Zodat zij fan worden van jou. En jij fan van ons.

Budget Verantwoord

Uitdagingen om kosten te beheersen of te reduceren gaan wij niet uit de weg. Wij geven inzicht, ondersteunen je bij het realiseren van een efficiënt integraal proces of garanderen financiële zekerheid met een vaste integrale voedingsdagprijs.

Online oplossingen

De wereld is online, ook die van eten en drinken. Bestellen, informatie, inspiratie en beheer doe je via gebruiksvriendelijke webshops. Voorzien van alle koppelingen voor een naadloze overgang naar jouw eigen omgeving.

Eigen keuken

Elke dag maken wij de lekkerste salades, rauwkosten en panklare versproducten in ons snijbedrijf. Het bereiden van (koelverse) maaltijden doen we zelf, in onze eigen ambachtelijke keuken. Versheid en kwaliteit staat hierbij voorop!

One-stop-shop

Maak het jezelf gemakkelijk. Wij leveren het totaalpakket eten en drinken én aanverwante artikelen, inclusief producten van onze specialistische partners (vlees, vis, gevogelte, brood& banket). Eén bestelsysteem, één bezorgmoment door ons eigen wagenpark, één factuur.

Maatwerk

Jouw organisatie is uniek, evenals je vraagstukken. Samen met jou bedenken we oplossingen op maat. Die voor jou werken. Ook kun je ons inschakelen op projectbasis.

Voedselveiligheid

Dat onze producten voedselveilig worden gemaakt, dat spreekt voor zich. We zijn gecertificeerd volgens FSSC22000. Op locatie bieden wij graag ondersteuning aan om het totale proces voedselveilig te laten verlopen.

Duurzaam

Verantwoord denken en doen zit in onze genen. We zijn ISO 14001-gecertificeerd en we hebben meerdere duurzaamheidsawards gewonnen. Wij helpen onze klanten eten en drinken te verduurzamen en voedselverspilling te reduceren.

Kennismaken?

Wij bellen jou!

Jeroen Kamerbeek

Jeroen Kamerbeek

Customer Experience Director

Je naam

Je e-mail

Je telefoonnummer (optioneel)

Onderwerp

Je bericht

De rest van ons team

De feiten op een rij

Enkele statistieken en resultaten

van de klanten beveelt ons aan

Leverbetrouw-baarheid

Maaltijden per dag

Medewerkers

Producten

Betrouwbaar

Duurzaamheid


duurzaamheiMaatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en duurzaamheid spelen een grote rol binnen Holland Food Service. Naast het streven naar winst, houdt Holland Food Service rekening met de effecten van haar activiteiten op het milieu en heeft Holland Food Service oog voor de menselijke aspecten zowel binnen als buiten het bedrijf. Holland Food Service wil een balans vinden tussen de drie p’s: planet, people en profit. Holland Food Service kent een breed palet aan MVO gerelateerde activiteiten die niet voortkomen uit het “moeten” voldoen aan wet- en regelgeving, maar uit een maatschappelijk verantwoorde manier van denken en handelen. Het maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in de wortels van het bedrijf en is een belangrijk onderdeel in het strategisch beleid. Holland Food Service wil vanuit haar maatschappelijk betrokken rol de leefbaarheid van bewoners,cliënten en gasten naar een hoger niveau brengen. Hierin zoekt Holland Food Service samenwerking met andere professionele partijen die gerelateerd zijn aan deze sector om visie te ontwikkelen en uit te werken in concepten.

Ons duurzaamheidsbeleid

Onze historie: lekker en gezond sinds 1892!

1892 Familie KampschreurMeer dan een eeuw geleden, om precies te zijn in 1892, begonnen Antoon en Naatje Kampschreur in Nijmegen een winkel in producten zoals groenten, fruit, boter, kaas, eieren en vis. Deze historie vormt de basis voor het Holland Food Service van nu. Holland Food Service is nog steeds een familiebedrijf, waar persoonlijk contact met de klant centraal staat. Holland Food Service is inmiddels uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende bedrijven in de branche.

Passie voor lekker en gezond eten & drinken
Dat is het motto van Holland Food Service. Wij geloven in het bieden van service, kwaliteit én aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dat doen wij al sinds 1892, een betrouwbare historie waar wij trots op zijn. Maar wij kijken vooral naar de toekomst. Elke dag laten wij ons inspireren om het beter te doen dan gisteren. Je kunt vertrouwen op onze persoonlijke betrokkenheid in het behalen van resultaat en een duurzame samenwerking: Samen Succesvol!

Wat onze klanten zeggen


succesVeel organisaties werken al succesvol met Holland Food Service. Ieder op zijn eigen manier met een eigen assortiment en specifieke dienstverlening. Samen met onze klanten zijn we dagelijks aan de slag om het eten, drinken en gastvrijheid verder te laten groeien. Lees hun klantervaringen en laat je overtuigen!

Klantervaringen

Onze partners

Onze kernwaarden


Wij willen een dynamische organisatie zijn, die steeds een aantal stappen vooruit denkt. Onze medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal. Juist de kennis en ervaring van onze medewerkers willen wij optimaal benutten. Wij stimuleren onze medewerkers elke dag om het maximale uit zichzelf en onze organisatie te halen, zodat zij op hun beurt weer buitengewoon goede producten en service verlenen aan onze klanten.

Holland Food Service werkt aan een bedrijfscultuur waarin iedere medewerker zich prettig en gesteund voelt. Openstaan voor leren, zelfvertrouwen durven hebben, betrokkenheid en saamhorig worden weerspiegeld in ons doen en laten. In onze bedrijfsvoering leggen wij de nadruk op vier kernwaarden voor onze medewerkers:

Ambitie: Initiatief vanuit de medewerkers creëren.
Steun: Wat nodig is om de ambities vanuit de medewerkers waar te maken.
Vertrouwen: Aangeven dat de organisatie in ze gelooft.
Discipline: Duidelijke afspraken maken en doelen stellen.

kernwaarden_rij

Meer over onze kernwaarden

Volg ons!