klantenservice@hollandfoodservice.nl |024-3776935 |   Direct bestellen:    Lekker Verantwoord  Internet Bestel  Klantenservice

Onze partners

Holland Food Service heeft voor de verschillende productgroepen en assortimenten samenwerkingsovereenkomsten gesloten met een aantal partners. Wij hebben een eigen productie voor panklare groenten, (fruit)salades, soepen, sauzen en complete kant-en-klare maaltijden.

Specialistische verspartners
Voor de productgroepen vlees, kip, wild & gevogelte, vis, brood & banket en kaas & vleeswaren werken we samen met ambachtelijke specialisten. Onze specialistische verspartners produceren onder ons kwaliteitslabel Holland Culinair. De producten sluiten naadloos aan bij het assortiment van Holland Food Service met betrekking tot kwaliteit , samenstelling en verpakking. Zo zijn bijvoorbeeld alle kant-en-klare vis- en vleesproducten op dezelfde wijze en in dezelfde systemen en verpakkingen te verwarmen.

partners_broodpartners_vispartners_vlees

Dagvers, kruidenierswaren en non-food
Voor productgroepen zoals kruidenierswaren, zuivel en versproducten werken wij samen met bekende A-merken. Bij de selectie van alle partners is beoordeeld of het assortiment aansluit bij de wensen en eisen vanuit de verschillende klanten, hoe de partners rekening houden met duurzaamheid en of de smaak en toepasbaarheid van de producten voldoen aan de eisen van deze branche. Kwaliteit, bestelgemak en prijs van de producten zijn van doorslaggevend belang. Verder toetsen wij onze partners op duurzaamheid en kennis en ervaring in de diverse markten, zodat onze klanten maximaal kunnen profiteren van de  deskundigheid van onze partners.

One-stop-shop
Dankzij onze samenwerkingen bieden wij een unieke oplossing voor onze klanten, met een one-stop-shop-principe, desgewenst tot in de koelkast geleverd. Voor het totaalpakket aan eten en drinken en non-food artikelen is het proces is volledig geïntegreerd in één bestelsysteem, geleverd in één stop aan de deur en slechts één (digitale) factuur.

Bram van Boekel

Bram van Boekel

Tactisch Inkoper