klantenservice@hollandfoodservice.nl |024-3776935 |   Direct bestellen:    Lekker Verantwoord  Internet Bestel  Klantenservice

Visie Holland Food Service


Waarom zijn wij Holland Food Service?
De visie van Holland Food Service is dat wij geloven dat gezond en smaakvol eten & drinken verbindt en een onvermijdelijke bijdrage levert aan een gelukkig en vitaal leven.

Waarin zijn wij de beste?
Als deskundige specialist en leverancier met passie voor gezond en lekker eten & drinken, koppelen wij onze kennis en producten aan de beste kwaliteit. Met onze eigen productie en logistiek en de beste partners, leveranciers en specialisten bieden wij een optimaal integraal proces. Hierdoor garanderen wij de meest efficiënte dienstverlening, de lekkerste producten, maximale service en de hoogste klanttevredenheid.

Hoe maken wij het verschil voor onze klanten?
Onze jarenlange familie-ervaring sinds 1892 brengen wij samen met de ontwikkelingen en behoeftes van vandaag en morgen. Hiermee creëren wij een platform voor productkennis, innovatieve bereidingen, 24 uur per dag verantwoord, lekker eten & drinken en vitale keuzes. Met en door onze kennis en onze partners zijn wij vooruitstrevend in het bieden van de beste producten en praktische culinaire concepten. Van lekker tot noodzakelijk. Van zeer tevreden tot boven verwachting. Van smaakvol tot gezond. Voor iedereen.

Jij en Holland Food Service – Samen werkt het beter!
In onze visie staat onze samenwerking voor de verbindende kracht van samen eten & drinken te vertalen naar een gezond en vitaliserend assortiment, naar oprechte aandacht voor onze gasten en een positieve sfeer op elke plek. Want iedereen die gezond leeft en lekker in hun vel zit, geneest sneller, kan meer aan en presteert beter!