klantenservice@hollandfoodservice.nl |024-3776935 |   Direct bestellen:    Lekker Verantwoord  Internet Bestel  Klantenservice

Ons sponsorbeleid


Met onze kennis en expertise willen we onze klanten ondersteunen en zijn we persoonlijk betrokken bij het behalen van resultaat. Daarnaast willen wij vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid ook andere maatschappelijke doelen helpen bij het bereiken van goede prestaties door middel van sponsoring. Een minimale voorwaarde waaraan het project, evenement, doel of vereniging moet voldoen om in aanmerking te komen voor sponsoring, is dat het gerelateerd is aan de zorg en eten en drinken. Daarnaast bekijken we of de sponsoring een positieve bijdrage kan leveren aan het imago van Holland Food Service.

Wij ontvangen meer sponsorverzoeken dan waaraan wij kunnen voldoen. Daarom heeft Holland Food Service ervoor gekozen een aantal doelen en projecten voor langere tijd te ondersteunen. Zo voorkómen we dat het geld dat wij beschikbaar hebben voor sponsoring wordt verdeeld over veel verschillende doelen. Wij sponsoren onder andere de volgende initiatieven:

Logo Special olympicsSpecial Olympics Nationale Spelen 2016 (SONS2016)
Holland Food Service is door Special Olympics Nationale Spelen 2016 geselecteerd als kennis- en samenwerkingspartner en gaat onder andere de catering voor dit evenement verzorgen. Op 1, 2 en 3 juli 2016 vindt dit spektakel in Nijmegen, Wijchen en Groesbeek plaatst en zullen 2400 sporters in 18 verschillende takken van de sport strijden om een plek op het erepodium.  SONS2016 heeft bewust gekozen voor een ervaren ondernemer en duurzame specialist op het gebied van Eten & Drinken. Dit past bij de twee maatschappelijke thema’s: de promotie van een gezonde leefstijl en op structurele voortzetting van sportbeoefening na de festiviteiten in juli 2016. Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking!

Meer over Special Olympics

logo_VKGE
VKGE
De VKGE is een kennisplatform dat zich sinds 1981 actief inzet voor de professionalisering van de voedingsverzorging binnen de Nederlandse gezondheidszorg. Onze leden zijn leidinggevende vakgenoten die over grenzen kunnen kijken, oog hebben voor nieuwe ontwikkelingen maar vooral willen leren van elkaar. Het zijn realisten die hun eigen ervaringen graag delen, omdat ze weten dat ze er een veelvoud voor terugkrijgen. Aangesloten leden kunnen werkzaam zijn in een profit en non profit organisatie. Samen met de VKGE willen wij de zorg beter maken. Onze kennis willen wij delen en toepasbaar maken voor de leden. Meer informatie op: www.vkge.nl

logo_voedselbank
Voedselbank Nijmegen
De Voedselbank komt wekelijks bij Holland Food Service om producten op te halen. Ook producten van leveranciers worden verzameld zodat de Voedselbank in één keer een groter volume kan ophalen en verwerken. Samenwerking met de Voedselbank Nijmegen is één van de speerpunten in het MVO-beleid van Holland Food Service. Onze klanten vragen van ons een minimaal aantal dagen tot maanden houdbaarheid van producten op het moment van leveren. Als deze periode verstreken is, kunnen wij de producten niet meer uitleveren. De houdbaarheid van de producten is dan nog niet verstreken en zijn nog prima te gebruiken. Door deze producten aan de Voedselbank te doneren, kunnen mensen in Nederland die het niet breed hebben toch gebruik maken van producten die zij normaliter niet kunnen kopen. Hiermee helpt Holland Food Service de verspilling van goed eten en drinken te verkleinen. Meer informatie: www.voedselbanknijmegen.nl


Onze relaties

Wij krijgen regelmatig aanvragen van klanten voor sponsoring van locatiespecifieke activiteiten. Vanwege stichtingsbrede contractafspraken kunnen wij in de meeste gevallen geen invulling geven aan individuele aanvragen. Stichtingsbreed worden voor de duur van het contract afspraken gemaakt over sponsoring (in natura), zodat het voor iedereen transparant is welke afspraken er gelden. Je kunt je in dit geval dan ook het beste wenden tot je eigen interne afdeling of functionaris die het contract met Holland Food Service beheert.

Voor bijzondere sponsoraanvragen of nieuwe, innovatieve en maatschappelijk verantwoorde ideeën kun je je rechtstreeks richten tot Jeroen Kamerbeek, Customer Experience Director.