klantenservice@hollandfoodservice.nl |024-3776935 |   Direct bestellen:    Lekker Verantwoord  Internet Bestel  Klantenservice

Smaakvolle kwaliteit uit eigen snijbedrijf en keuken

panklareproductensalades_hollandfoodserviceKwaliteit en smaak vinden wij het allerbelangrijkste. Het bereiden van (panklare) versproducten en maaltijden in houden wij eigen hand. In ons eigen snijbedrijf worden dagelijks verse groenten, salades, rauwkosten, fruitmixen en samengestelde panklare groente(mixen) gemaakt en verpakt. Als maaltijden producent bereiden wij in onze ambachtelijke productiekeuken heerlijke koelverse maaltijden. Van ‘gewone’ smakelijke maaltijden tot smaakgestuurde maaltijden, specialiteiten en dieetproducten. Verkrijgbaar in diverse verpakkingen zoals portieverpakking, multi-verpakking en bulkverpakking zodat je een product kunt kiezen dat geheel aansluit bij jouw wensen . Vanzelfsprekend hanteren wij vaste recepturen zodat onze producten altijd een hoogwaardige en constante kwaliteit hebben. Ons gecertificeerd kwaliteitssysteem, volgens de strenge normen van FSSC22000, garandeert een kwalitatief hoogwaardig en gecontroleerd, veilig topproduct. Voor de productgroepen vlees, vis, gevogelte en brood en banket werken wij samen met specialistische partners.

Meer over kwaliteitszorg Meer over onze (vers)partners
Giovanni Pili

Giovanni Pili

Vestigings Manager

Van vers tot panklaar tot kant-en-klaar!


fruitsalades
Panklare producten en (fruit)salades: vers van het land, de volgende dag in jouw koelkast
De grondstoffen voor onze slamixen, (fruit)salades, rauwkosten en panklare producten komen elke ochtend direct van de veiling. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat vers betekent. Zo houden wij kleine voorraden, zodat jouw rauwkost of panklare groentemix verser dan vers is. Want wat vanochtend wordt gesneden en verpakt, ligt morgen als kraakvers product in jouw koelkast! In groot- of kleinverpakking.

smaakvolle_maaltijdenSmaakvolle koelverse maaltijden
Onze gediplomeerde koks zorgen ervoor dat onze kant-en-klare maaltijden, soepen en sauzen elke dag bijzonder smakelijk en van een hoge constante kwaliteit zijn. Ze koken elke dag met veel passie en zijn zeer betrokken bij het proces. Alle producten worden gecontroleerd op geur, kleur , smaak en consistentie. Wij hebben meerdere dieetvariaties in het assortiment, zoals natriumbeperkte maaltijden, gemalen producten of een combinatie hiervan. Geheel nieuw is een assortiment smaakgestuurde maaltijden voor de langdurige ouderenzorg. Door de toepassing van zogenoemde ‘specifieke smaaksturing’ zijn de maaltijden herkenbaar en aantrekkelijker voor de doelgroep. Doelstelling is de preventie van smaakvervlakking ondervoeding.

Meer over smaaksturing

Soepen en sauzen

soepen soepenkeukenIn de soepenkeuken van Holland Food Service worden de lekkerste soepen en sauzen bereid. Na de bereiding wordt de soep of saus warm verpakt in stazakken en vervolgens gepasteuriseerd en gekoeld. Dankzij dit proces is onze ambachtelijke verse soep langer houdbaar met behoud van kwaliteit en smaak.  De handige stazak en lange houdbaarheid geeft jou in de keuken veel gemak en vermindert de kans op verspilling. Holland Food Service heeft een mooi en gevarieerd assortiment. Heb je een idee voor een nieuw product? Dan gaan wij graag samen aan de slag om een receptuur en product te maken dat aansluit bij jouw wensen.

Gezonde en lekkere groenten, aardappelproducten, éénpansgerechten en stamppottenIn de warme keuken bereiden wij groentegerechten, éénpansgerechten zoals nasi en bami, pasta’s, wereldgerechten, specialiteiten, aardappelproducten en stamppotten. Dankzij het gebruik van verse ingrediënten uit ons eigen snijbedrijf, is de doorlooptijd van vers tot bereid kort. De gerechten worden na het koken binnen 2 uur in blastchillers teruggekoeld naar 4°C. Na portioneren in de verpakking worden de gerechten verpakt onder beschermde atmosfeer, zodat de smaak, kwaliteit, houdbaarheid en veiligheid worden geborgd. Alle verpakkingen zijn geschikt om te regenereren in alle bekende systemen zoals steamers, hete lucht-ovens, contactwarmtewagens en magnetrons (portieverpakkingen). Wij kunnen medewerkers trainen over het juiste gebruik van regenereerapparatuur.

Meer over onze trainingen

Moderne productiekeuken voor de beste en lekkerste maaltijden!

Onlangs werd één van de keukens van Holland Food Service verbouwd. In twee dagen werd de apparatuur geheel vervangen door nieuwe apparatuur. In de nieuwe keuken worden groenten en specials (zoals dieetproducten) bereid. Bekijk de video van de verbouwing met commentaar van vestigingsmanager Giovanni Pili!