klantenservice@hollandfoodservice.nl |024-3776935 |   Direct bestellen:    Lekker Verantwoord  Internet Bestel  Klantenservice

Keuken Assistent
Kom jij ons familiebedrijf versterken? We zijn opzoek naar mensen die ons willen helpen in de keuken met het bereiden van (kant-en-klare) maaltijdcomponenten zoals gekookte aardappelen en puree.

Koken, frituren, puree uittappen, schoonmaken… jij draait er je hand niet voor om. En mede dankzij jouw hulp kunnen bewoners genieten van heerlijk eten en drinken. Lijkt dit je wat en wil je ons gezellige team komen helpen? Klik dan op de button en solliciteer direct.

Wat ga je doen?
Dagelijks worden er in de keuken van Holland Food Service een grote verscheidenheid aan producten bereidt. Zo worden er bijvoorbeeld aardappelen gekookt, gefrituurd en wordt er puree gemaakt. Als Keuken Assistent ben je onder andere verantwoordelijk voor het opzetten van de kookketels, frituren, het uittappen van puree en het schoonmaken van de keuken. Dit doe je samen met gezellige collega’s, die op jouw hulp staan te wachten.

Solliciteer direct

 

Onze ideale Keuken Assistent:
– Is gemotiveerd en flexibel
– Voelt zich verantwoordelijk
– Is klantgericht
– Is woonachtig in Wijchen (provincie Gelderland) of directe omgeving
– Is zorgvuldig.

Wij bieden:
– Een leuke, afwisselende baan voor 38 uur per week
– Gezellige collega’s
– Beloning naar leeftijd, kennis en ervaring en altijd op tijd
– Leuke personeelsborrels en -feesten
– Ruimte voor ontwikkeling en persoonlijke groei

Solliciteer direct:
Je kunt direct solliciteren door op onderstaande button te klikken. Je kunt ook een mail sturen naar Chantal van onze afdeling HR via hr@hollandfoodservice.nl of even bellen: 024 – 820 04 13. We horen graag van je.

Ga naar het sollicitatieformulier

 

Acquisitie door bureaus naar aanleiding van deze vacature waarderen wij enorm, maar zullen wij niet toepassen op deze vacature.