klantenservice@hollandfoodservice.nl |024-3776935 |   Direct bestellen:    Lekker Verantwoord  Internet Bestel  Klantenservice

Medewerkers Holland Food ServiceProductie Medewerker
Kom jij ons familiebedrijf versterken? We zijn opzoek naar mensen die ons willen helpen met wassen en snijden van onze AGF (Aardappelen, Groente en Fruit).

Als echte krachtpatser draai jij je hand niet om voor een paar goed gevulde kratten. Je verzameld ze en gaat meteen aan de slag met het wassen en snijden. Mede dankzij jouw hulp kunnen bewoners genieten van heerlijk, schoon en voorgesneden eten en drinken. Lijkt dit je wat en wil je ons gezellige team komen helpen? Klik dan op de button en solliciteer direct.

Wat ga je doen?
Dagelijks worden verse groenten, salades, soepen en sauzen gemaakt op de productielocatie van Holland Food Service. De producten hiervoor, zoals paprika en tomaat, komen ’s morgens binnen van de veiling en mag je daarna gaan wassen en snijden. Het wordt daarna verder verwerkt en verpakt. Je doet het gelukkig niet alleen. Er staan gezellige collega’s op jou te wachten.

Solliciteer direct

Onze ideale Productie Medewerker:

– Is gemotiveerd en flexibel
– Voelt zich verantwoordelijk
– Is klantgericht
– Is woonachtig in Wijchen (provincie Gelderland) of directe omgeving
– Is zorgvuldig.

Wij bieden:
– Een leuke, afwisselende baan voor 38 uur per week
– Gezellige collega’s
– Beloning naar leeftijd, kennis en ervaring en altijd op tijd
– Leuke personeelsborrels en -feesten
– Ruimte voor ontwikkeling en persoonlijke groei

Solliciteer direct:
Je kunt direct solliciteren door op onderstaande button te klikken. Je kunt ook een mail sturen naar Chantal of Madeleine van onze afdeling HR via hr@hollandfoodservice.nl of even bellen: 024 – 820 04 13. We horen graag van je.

Ga naar het sollicitatieformulier

 

Acquisitie door bureaus waarderen wij enorm, maar zullen wij niet toepassen op deze vacature.